Meeslepend boek over verslaving

Recensie door GeaTimmer uit Hardenberg op bol.com

Een heftig, meeslepend boek die je in een middag uit wilt lezen en niet meer weg wilt leggen. Een boek die actuele onderwerpen zoals verslaving en het leed daarvan aan de kaak stelt. De schrijfster spaart zichzelf niet en stelt zich kwetsbaar op. Dat is een goede zaak want alleen door dingen aan het licht te brengen kun je taboes doorbreken. Ik vind het een goed opgebouwd verhaal die helder geschreven is voor iedere lezer toegankelijk. Of je nu gelovig bent of juist niet. Van de politiek tot een burger. In de hulpverlening zit of niets doet iedereen snapt waar het over gaat, en je wilt maar een ding, het boek zo snel mogelijk helemaal uit lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *