Realistisch, prikkelend en meeslepend boek

Recensie door Folkert1979 uit Hardenberg op bol.com

Ik ben normaal niet snel onder de indruk van een boek of verhaal, maar “Liefde door scherven heen” Is een echte aanrader. Het leest makkelijk weg en het verhaal neemt je mee door middel van een persoonlijk verhaal de huidige verslavingsproblematiek in. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een boek in zes uur tijd uitgelezen heb. Ik moest wel doorlezen om erachter te komen hoe het boek eindigt. Kortom een levensecht verhaal met passie geschreven, waarbij men door dit persoonlijk verhaal de ogen geopend worden voor de huidige problematiek op het gebied van politieke en maatschappelijke belemmeringen rondom verslaving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *